Thursday, February 10, 2011

Startupide konkursi võitnud Grabcad saab Seedcampilt investeeringu

Londoni startup ettevõtete konkursi Seedcamp kolme üldvõitja hulka valitud Eesti investorite virtuaalne inseneribüroo Grabcad saab Seedcampilt investeeringu ja võimaluse tutvustada end USA investoritele.

Grabcad käis kaks nädalat tagasi Londonis Seedcamp'i konkursil Euroopa kahekümne parima startup-firmaga konkureerimas. Grabcad valiti seitsme edasijõudnu hulka ning kolmapäeval avalikustatud tulemuste järgi on firma üks kolmest üldvõitjast.

Võit tähendab Crabcadi teatel Seedcamp'i poolset investeeringut ettevõttesse, kuid olulisem on konkursi korraldajatelt saadavad teadmised ja kogemused, kontaktid ning suhete võrgustik. Crabcad märkis, et Seedcamp koondab edukaid investoreid, firmade asutajaid ning juhte.

Kahe nädala pärast läheb Grabcad koos Seedcampiga USA tuurile, kus kohtutakse kaheksas linnas eri investorite, võimalike partnerite ja klientidega. Aktiivne koostöö Seedcampiga jätkub aasta jooksul.
Grabcad vahendab praegu enam kui 1800 maailma eri paigus asuva inseneri teenust peamiselt töötusettevõtetele ja inseneribüroodele, võttes 10 protsendi suurust vahendustasu.
Grabcadi omanikeks on Meybaum, Indrek Narusk, Eesti Arengufond ja Astrec Baltic.

Allikas: BNS (majandusuudised). 09.02.2011

Vaata GrabCadi videolugu.

No comments:

Post a Comment