Monday, March 15, 2010

Eesti tarkvaratootja Modera võitis rahvusvaheliste börsifirmade usalduse

Postimehe online keskkonnas leiame Raigo Neudorfi lood Eesti tarkvaratootjast Modera, kes on viimastel aastatel pingutanud selle nimel, et oma tarkvaralahendustega globaalsele turule tungida. Ettevõtte kliendiportfelli kuuluvad mitmed tuntud tegijad, nende hulgas börsifirmad nii Eestist kui globaalselt turult.

Modera abi võib kasutada nii väikeettevõte, kes vajab suhteliselt lihtsa ülesehitusega kodulehekülje mootorit kui ka tunduvalt suuremad ja nõudlikumad kunded, kellel vaja üleval pidada ja hallata miljonite kasutajatega internetiportaali või kasutada kriitilise tähtsusega äritarkvara. Modera juht Siim Vips selgitab, et näiteks aitab üks Modera poolt välja töötatud lahendus automatiseerida kogu asutust läbiva informatsioonivoo, mis võimaldab suurtel organisatsioonidel ja kontsernidel kokku hoida sadu või isegi tuhandeid töökohti. Siinsetest ettevõtetest kuuluvad tarkvaraarendaja klientide hulka Trigon Capital, G4S, Olympic Casino, ABC Grupp ning Arco Vara. Välisriikidest saab sellesse nimekirja lisada mitmeid suuri kohaliku tähtsusega suurnimesid nagu HMV-Mama Group Inglismaal (meelelahutusettevõte, omab klubisid, korraldab kontserte, jne: http://www.mamagroup.co.uk/) ja Tung Wah Hongkongis (pakub Hongkongis avalikke teenuseid: haiglad, lasteaiad, koolid; http://www.tungwah.org.hk/). Kõigile eespool nimetatuile lisaks on Modera klientideks tuntud maailm a­brändid nagu Nissan, Bose ja Citizen. Kuigi Siim Vipsi sõnul on Modera ühtsel platvormil põhinevate toodete ühisnimetajaks lihtsus ja efektiivsus, on üks peamisi argumente kindlasti ka ettevõtte pakutavate lahenduste hind.

EASi tootearenduse toel hakkas ettevõte 2009. aastal arendama tarkvararakenduste platvormi ModeraNET2, millel põhinevad ettevõtte sisuhaldus- (CMS) ja kliendihaldustarkvara (CRM) erinevad tooted ning ekstra- ja intraneti lahendused. Uue platvormi tooted jõuavad turule 2011. aastal.


Loe pikemalt artiklist: E24 http://www.e24.ee/?id=234341, 14.03.2010
Foto: Liis Treiman

No comments:

Post a Comment