Monday, March 15, 2010

Massi Miliano rõivaroboti Fits.me Euroopa innovaatilisim internetilahendus


Eesti teadlaste ja ettevõtjate koostöös sündinud Fits.me interneti rõivapoodide virtuaalse proovikabiini teenus valiti Euroopa internetiäri kõige innovaatilisemaks ja suurima potentsiaaliga lahenduseks.



Heikki Haldre Plugg 2010 auhinnaga. Foto: Pieter Baert. Flikr.

Eesti ettevõtte Massi Miliano OÜ teenus pälvis interneti ja mobiilisektori iduettevõtete kõrge auhinna 11. märtsil Brüsselis toimunud ühepäevasel äri- ja innovatsioonikonverentsil Plugg. Mainekatest ettevõtjatest ja riskikapitalistidest koosneva žürii poolt valiti innovaatiliste lahenduste esikolmikusse veel mobiilirakendustepoodide analüütik lahenduse arendaja Distimo ja sotsiaalvõrgustikke, kiirsuhtlust ning e-kirjavahetust koondav rakendus Inbox2.

Fits.me teenust esitles konverentsil ettevõtte Massi Miliano tegevjuht Heikki Haldre (pildil). Fits.me teenuse arendamist on toetanud Arengufond, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) ja mitmed Eesti erainvestorid. Plugg kord aastas toimuv konverents, mille eesmärgiks on tutvustada innovaatilisi Euroopa interneti ja mobiilisektori ettevõtteid, kes keskenduvad Euroopa alustavate ettevõtete ees seisvatele väljakutsetele.

Vaata veel:
Plugg'i 2010 finalistide nimekiri: http://www.plugg.eu/program/start-ups-rally/the-20-finalists-for-plugg-2010
Konverentsi pildid: http://www.flickr.com/photos/pluggconference ja videomaterjalid: http://vimeo.com/plugg
Fits.me pildipank internetis: http://www.flickr.com/photos/fitsme/

No comments:

Post a Comment