Wednesday, June 9, 2010

DEFENDEC esitleb kaitsetööstuse tippettevõte messil Pariisis oma innovaatilist traadita sensorite võrgutehnoloogiat

14-18. juunil 2010 kogunevad Pariisis rahvusvahelisel messil " EUROSATORY 2010" maailma kaitsetööstuse tippettevõtted ning oma esitlusega on väljas ka innovaatiline Eesti ettevõte DEFENDEC OÜ (kuni 26.04.2010 Smartdust Solutions OÜ), kes esitleb messil oma innovaatilist traadita sensorite võrgutehnoloogiat ehk perimeetri jälgimise süsteemi, mis vähendab oluliselt opereerimiskulusid ning aitab turvata ja päästa inimelusid.

DEFENDECi juhi Jaanus Tamme sõnul ootavad nad messilt konkreetseid kontakte, sest senine praktika on näidanud, et hea esitluse korral on see tõhusaim viis oma teenuse tutvustamiseks maailmas: "Oleme ettevalmistanud huvitava live-demonstratsiooni, mis näitab, kuidas väljatöötatud kaitsesüsteem reaalselt töötab ning kui efektiivselt saab suunata pilte ka läbi õhu, ilma kilomeetritepikkusi juhtmeid vedamata ning pidevat mehitatud valvet kasutamata."

Maailmas kulutatakse seniajani tohutuid summasid kaabeldatud videovalve arendusse, mis eeldab 24h pidevat jälgimist, vaja on teha suuri infra investeeringuid ning seda pidevalt hooldama. See tõstab kaitseprojektid väga eelarvemahukateks.

DEFENDECi toode on teiste süsteemidega võrreldes väga efektiivne. Ta on portatiivne, seda on lihtne paigaldada, tal on kauakestev aku, ning saadab kontrollkeskusesse visuaalse tõenduse, mille järgi saab otsustada, kas on üldse vaja saata mehitatud valve välja või mitte.

Targa Tolmu tehnoloogia arendamist on Eestis toetanud EAS ja Euroopa Komisjon 1 miljoni EUR. Ettevõte teeb koostööd Tallinna Tehnikaülikooli Proaktiivtehnoloogiate teaduslaboriga.

Loe uudist: http://www.smartdust.ee/news
Messi info: http://www.eurosatory.com/

1 comment:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

    ReplyDelete