Wednesday, June 16, 2010

Innovatsiooniajakirja HEI juunikuu numbris

Innovatsiooniajakirja HEI juunikuu numbri peateemaks on avaliku sektori innovatsioon – muu hulgas ka arutelu, kas avalikus sektoris saab üldse innovatsioonist rääkida. Lisaks artiklid sellest, mis väljakutsed ootavad riike ees seoses rahvastiku vananemisega, kuidas EstWin Eesti kiire internetiga katab, kas euroala mured on lahendatavad.

Ajakirjast leiab ka ülevaate Tartu Teadusparki rajatavast nanolaborist, artikli Suurbritanniast pärit innovatsioonivõrgustikust Pera, kes kavatseb luua maailma esimese ideebörsi ja kaalub selle asukohana ka Tallinnat ning loo Eesti ettevõttest Digitaalne Sputnik, kes tahab teha revolutsiooni filmitööstuses. Luubi alla võetakse ka äriideede konkurss Ajujaht ja selle viis finalisti.

Tõlkelugu ajakirjast MIT Technology Review räägib sellest, mis saab raamatuta ja ajakirjade väljaandjatest e-lugejate ajastul. Tõlkelugu ajakirjast MIT Sloan Management Review aga küsib ettevõtjate käest, kas nende firma on ikka nii kliendisõbralik kui nad ise arvavad.

Innovatsiooniajakirja HEI (Hea Eesti Idee) eesmärgiks on tutvustada lugejatele innovaatilist mõtteviisi ja innovatsiooni juhtimist kui peamist majandusliku edu alust. Ajakiri ilmub kümme korda aastas Eesti Päevalehe kirjastatuna, seda kaasrahastab EASi ettevõtlus- ja innovatsiooniteadlikkuse programmi raames Euroopa Sotsiaalfond.

HEI tasuta tellimiseks saatke e-kiri aadressil kristina.redlich@epl.ee




Lisainfo:

Erik Aru
HEI peatoimetaja
50 89 286

No comments:

Post a Comment