Wednesday, December 15, 2010

Ganttic aitab Austraalia riigil ressursse planeerida

Varem Yutiti nime kandnud, nüüd Ganttic – see on samanimelise firma poolt Tartus loodud ressursside planeerimise tarkvara, millel on hea müügiperspektiiv vaatamata armutule konkurentsile.



Kuna ressursid ja neile kuluv rahahulk on eriti kitsal ajal iga ettevõtte jaoks eluliselt oluline küsimus, võttis Ganttic Ganti graafikute meetodist parema osa ning lõi selle baasil lihtsa ja mugava tarkvara, mida üritab müüa üle maailma.

Gantticu üks asutajatest Indrek Kuldkepp ütleb, et ettevõtte klientide seas on näiteks Siemensi meditsiinitehnika osakond, üks ookeaniuuringute firma Austraaliast, kiibi- ja tarkvaratööstusettevõte PDF Solutions ning näiteks Austraalia välisministeerium. Läbirääkimised käivad veel Šveitsi Posti ning ühe suure kliendiga Dubais. 3000 Gantticu registreerunud kasutajast ligi poolsada kasutavad tarkvara iga päev aktiivselt.

Varem puidutööstusi tarkvaraga varustanud Gantticu tiimile sai erinevaid ettevõtteid külastades selgeks, et ehkki ressursside planeerimine paljudes firmades kriitiline, joonistatakse veel tänapäevalgi töögraafikuid seinale või tehakse neid MS Excelis. Viimasega tehtud materjalid on pidevas muutuses ja liiguvad firma sees e-kirjadega, nii et lõpuks ei saa keegi aru, milline on viimane versioon.

Suurte ja rahakate firmade jaoks on lahenduseks MS Project, kuid see on kallis ning nõuab koolitust. Gantticust saab igaüks sotti pärast viieminutilise video vaatamist ning selle baasversioon on kasutajatele täiesti tasuta!

Kuldkepp tunnistab siiski, et sellel turul on konkurente „nii paljud kui kirjusid koeri“.

Gantticut eristab neist kasutajamugavus ja võimalus „visuaalselt planeerida.“
„Twitterit ega Facebooki meist ei saa, kuid me saame pururikkaks. Ja kui raha otsa saab tõstame hanguga laka pealt juurde,“ muigab Kuldkepp, lootes nelja aastaga haarata 22 000 kasutajat.

No comments:

Post a Comment