Tuesday, January 25, 2011

Eesti virtuaalne inseneribüroo GrabCAD Euroopa tippude seas

Virutaalne inseneribüroo GrabCAD on üks kahest Põhjamaade innovatsiooniettevõttest, mis kutsuti Euroopa tähtsaimale ja suurimale startuppide konkursile Seedcamp vahendab Martin Hansen Delfi Majandusest.

Kahe päeva jooksul kohtuvad firmad mentorite ning investoritega ning võistlus kulmineerub 5-minutiliste esitlustega, millega firma asutajad peavad konkursi korraldajad veenma, et just nende äriidee, teostus ning tiim on konkurentidest parem ning väärib 50-tuhande euro suurust alginvesteeringut.

"Eestis on meie klientideks väikesed ja keskmise suurusega tootmisettevõtted, kes kasutavad GrabCAD-i insenere, kui neil töömahud üle pea kasvavad või mõnest konkreetsest oskusest puudu jääb. Näiteks ostab üks firma meilt sisse kogu joonestusteenuse, teine müügimaterjaliks sobivate tootefotode renderdamise CAD mudelist," ütles GrabCAD-i tegevjuht Hardi Meybaum.
GrabCAD pakub tootmisettevõtetele virtuaalset inseneriteenust 2D joonistest 3D modelleerimise ning müügimaterjalidesse fotorealistlike tootepiltide tootmiseni. Tellimusi täitvad insenerid on maailma eri riikides laiali ning alati on sobivas ajavööndis vajalike oskuste ning sobiva tunnihinnaga insener või joonestaja, kes töö ära teeb. 5 kuuga on keskkonnas end registreerunud pea 1700 professionaali.

Loe uudist Delfi Majandusest

No comments:

Post a Comment