Friday, September 3, 2010

Eesti kuumim startup-ettevõte on Defolio

Rahvalaulik Hando Runneli poeg Tõnu Runnel võttis nädalavahetusel sõbrad-kolleegid kokku ja meisterdas nendega koos Eesti vägeva startupi Defolio.


Defolio (veebis aadressil Defol.io) võitis nädalavahetusel Tartus toimunud startupide meisterdamise konkursi Garage48. Tegemist on disaineritele mõeldud tööriistaga. Keskkonda saab üles laadida disainikavandeid, jagada neid teistega, saada neile tagasisidet ning teha neist kollektiivselt erinevaid versioone.

Garage48 zürii liige Michael Jackson, kes on riskikapitalifirma Mangrove Capital partner ütles, et Defolio tiim oli kõrgelt motiveeritud, sest neil oli endil seda tööriista vaja. Teine zürii liige Skype Eesti juht Sten Tamkivi tõstis Defoliot esile seetõttu, et see oli reaalselt töötav teenus. Sotsiaalmeedias, eriti näiteks hispaaniakeelses Twitteri kogukonnas kõvasti laineid löönud Defolio taga on värvikas seltskond. Lisaks Runnelile veel blogiaktivist Siim Teller, Skype-i endine juhtivaid insenere Ahti Heinla, aga ka Priit Haamer, Anton Narusberg, Tanel Jakobsoo, Kristjan Jansen ja Fred Koppel.

1 comment:

  1. Infot Defolio tegemistest ja uuendustest saab lehelt http://www.facebook.com/defolio

    ReplyDelete