Tuesday, June 28, 2011

Eesti tehnoloogiaettevõtted esinesid edukalt Hit Barcelona´l

14-17. juunil korraldas Tehnopol firmade ärimissiooni Hispaaniasse. Ärimissioonil osalesid MyHistro, Streamtainment Systems, Inkspin1, Vähi TAK, NN Arenduse OÜ ja Skeleton Technologies (Tartu Teaduspark).

Missiooni peamiseks eesmärgiks oli osa võtta innovatsiooni tippkohtumisest HiT Barcelona, kohtuda investoritega ning võimalike koostööpartneritega.

Delegatsiooni ettevõtetest võttis alustavate ettevõtete konkursist osa MyHistro ning ülejäänud ettevõtted osalesid kasvutevõtete foorumil, kus Streamtainment Systems auhinnati kõige innovaatilisemaks IKT/meedia valdkonna ettevõtteks.

Kõik ettevõtted said end presenteerida paljudele investoritele ning toimusid ka vastavalt osalejate huvile kokku lepitud visiidid ning B2B kohtumised.

Streamtainment Systemsi juht Martin Ruubel pidas missiooni väga kasulikuks. Tema hinnangul sai ettevõte lisaks auhinnatud tunnustusele otsekontakte 14 investoriga, kellest umbes 8-ga kõnelusi jätkatakse.

Missiooni toetas EAS, koostööpartneriteks olid Eesti Saatkond Hispaanias, Hispaania Teadusparkide Assotsiatsioon ja Hispaania Saatkond Eestis.

HiT Barcelona on globaalne üritus, mis toob korra aastas kokku tehnoloogia, teadmised, ja innovaatilised ideed. Üritusel osalevad tippjuhid, innovaatorid, investorid ja ettevõtjad, et tutvustada enda projekte ja jagada kogemusi.

Allikas: Tallinna Teaduspark Tehnopol

No comments:

Post a Comment