Tuesday, June 28, 2011

Heathconnect pürgib sinu e-proviisoriks ja e-apteegiks

Äsja triumfeeris parimate tuleviku telekommunikatsiooniteenuse konkursil Eesti Kunstiakadeemia magistrant Ilmar Kurvits. Tema töö nimega Healthconnect kätkeb endas ravimite ostmist ja nende kohta info saamist mobiili kaudu, samuti patsiendi virtuaalset suhtlust proviisori ja/või perearstiga.
Lahendust on nimetatud põhimõtteliselt m-apteegiks, mis aitab huvilisel leida nii lähimat apteegi kui ka vajaliku ravimi ning saada infot ravimi omaduste ja hinna kohta. Healthconnecti kaudu saaks ravimeid mobiilimaksega osta ning riikidel oleks rakenduse kaudu võimalik kriisiolukordades operatiivselt ravimiinfot jagada.
Kurvits iseloomustab Healthconnecti kui ideed lihtsalt ja mugavalt kasutatavast multifunktsionaalsest keskkonnast, mida inimesed tõeliselt vajavad.
Rakendust saaks kasutada igas nutitelefonis ning erkaanile modeleeritaks 3D inimkeha, millel saab valida piirkonnad, kus inimene tunneb parasjagu valu või muud vaegust. Siis esitataks paar lihtsat küsimust, misjärel annaks programm valiku ravimitest ja apteekidest, kus neid ravimeid osta võib. Täiendavalt oleks võimalik konsulteerida arsti või apteekriga (Skype’i) videokõne vahendusel.
Healthconnect annaks hea ülevaate ravimi hindade võrdlusest. Seejuures oleks võimalik infot konkreetse ravimi kohta mitte ainult lugeda, vaid ka kuulata, mis on tähtis eelkõige neile, kel kuulmine nõrgenenud. M-maksega oleks võimalik ravim osta ja adressaadile saata.
Kurvits peab oluliseks ka võimalust väiksematel ravimitootjatel Healthconnecti kaudu oma toodetega turule tulla, ilma et peaks kulutama palju raha turundusele. See tooks ravimite hinnad alla ning kiirema arengu ja uusi töökohti terves sektoris.
Kurvits ütleb, et järgmise sammuna tahab ta kokku panna tiimi, kes asja arendama hakkaks. Unistab ta juba aga teenuse ekspordist Euroopasse.
Kurvits on Eesti Kunstiakadeemia vabade kunstide teaduskonna graafika õppetooli magistrant ning ühtlasi kunstnik ja töötab loovagentuuris Pliiats HD.
Loo kirjutamine rahastati Euroopa Liidu Sotsiaalfondi vahenditest, mis on suunatud innovatsiooniteadlikkuse tõstmiseks.

1 comment:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

    ReplyDelete