Friday, April 30, 2010

Ettevõtluskonkursi Ajujaht 2010 kõik finalistid on selgunud

Kanal 2 eetris olnud saatesarja “Ajujaht miljoni-ideele” neljanda saate järel on teada kõik 20 finalisti. Viimasest saatest pääses edasi 3 ideed ning lisaks kõigi päevade ootelehtedelt veel 8 ideed.

Viimane eelvoorupäev oli põnevam, kui teised. Lisaks igal päeval edasi saanud 3 ideele otsustati nüüd ka kõigil päevadel ootelehele jäetud meeskondade saatus. Ajujahi toetaja Tartu abilinnapea Karin Jaanson on rahul ideede valdkondadega. “Kui paar aastat tagasi oli levinud arvamus, et noored suudavad ainult portaale valmistada, siis Ajujahi finalistidest on näha vastupidist. Väga olulistes valdkondades, nagu keskkond, sotsiaalne ettevõtlus ja tehnoloogia on ka võimalik edukalt äri teha,” tõdes Jaanson.

Neljandast saatest said edasi:

magnetiga juureraviinstrument hambaarstidele,
puuetega inimeste töövahendusfirma,
e-raamatukogu portaal.

Lisaks said kõigi päevade ootelehele pääsenute seast edasi

iseseisev lillepott,
eksklusiivsed vineerist valamud ja vannid,
ajalooliste tapeetide valmistamine,
jõusaali e-päevik,
mehhaanilist energiat tootev jõuseade,
netipoodide kauba visualiseerimise 3d tarkvara,
eramajade katusetuulikud,
netiajakirja portaal.

Zürii Mart Maasik, Andrei Korobeinik, Valdo Randpere, Maire Milder ja Rein Kilk on teinud oma valiku, edasi on kõik juba 20 parima meeskonna kätes. Kõigi finalisidega saab tutvuda aadressil ajujaht.ee.

Finaali pääsenud ideede autorid läbivad Ajujahi jaoks välja töötatud koolitusprogrammi, mille käigus koostavad nad mentori toetusel oma äriplaanid. Koostatud äriplaanide hindamiseks kutsutakse žürii taas kokku ning parimate äriplaanide autorid jagavad omavahel ühe miljoni krooni suuruse auhinnafondi.

Ettevõtluskonkursi Ajujaht eesmärgiks on aidata noori ettevõtjaid uuenduslike ettevõtete loomisel. Konkurssi viiakse läbi EASi teadlikkuse programmi raames, mida rahastab Euroopa Sotsiaalfond. Miljonikroonise auhinnafondi panevad välja SEB, Elion, EMT, MicroLink, Ülemiste City, Eesti Arengufond, Tehnopol, Tallinna Ettevõtlusamet, Tartu linn, Skype, Heateo Sihtasutus, Webmedia ja Nasdaq OMX Tallinna börs.

Ajujahi korraldajad on BDA Consulting, Invent Baltics ja Connect Eesti.

1 comment:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

    ReplyDelete