Maitsev ja tervislik juust Harmony peaks kuuluma iga mitmekülgset ja tasakaalustatud toitu hindava inimese toidulauale.
Miks? Sest juust sisaldab kasulikke Eesti teadlaste loodud probiootikume.
Südame-veresoonkonna haigused on Eestis peamine surma põhjus ning teadlased on palju tööd teinud sedalaadi haiguste ennetamiseks ning raviks. Uks võimalus on südame-veresoonkonna tööd toetada vererõhku reguleerides ja lõõgastades ning kummalisel kombel saavad selleks oma panuse anda mõned bakterid.
Tartu Ülikooli, Tervisliku Piima Biotehnoloogiate Arenduskeskuse ja Eesti Maaülikooli teadlased avastasid bakteri Lactobacillus plantarum Tensia ja töötasid välja biotehnoloogia bakteri kasutamiseks toiduainetes. Piimandusühistu E-Piim võttis omakorda väljakutse vastu ning tõi bakteri abil turule probiootilise Harmony Südamejuustu.

Harmony Südamejuust on eriline, kuna see reguleerib süstoolset ja diastoolset vererõhku. Katsetega on tõestatud, et Südamejuustu igapäevane tarbimine toetab südame-veresoonkonna tööd ning kolmenädalase kasutamise (50 grammi juustu päevas) järel suurendab see kasulike laktobatsillide hulka seedekulglas, soodustab mikrofloora kaitsefunktsiooni võimalike haigustekitajate - enterokokid, klostriidid, enterobakterid vastu ning korreleerub süstoolse vererõhu langusega.
Tervisesõbralikku Harmony Südamejuustu võib tarbida eraldiseisvalt või kasutada mitmesuguste tervislike roogade valmistamisel. Südamejuustu võivad tarvitada kõik juustusõbrad ja inimesed, kes hoolivad tervislikust elustiilist.
Südamejuustu väljatöötamist rahastas Eesti riik läbi Ettevõtluse Arenduse Sihtasutuse, sest teaduslikult põhjendatud lisandväärtusega tervislike piimatoodete turuleviimisega avaneb Eesti piimasektoril võimalus oma konkurentsivõime ja ekspordi tõstmiseks.
Allikas: Eesti Päevaleht (erileht), 29.01.2010
Miks? Sest juust sisaldab kasulikke Eesti teadlaste loodud probiootikume.
Südame-veresoonkonna haigused on Eestis peamine surma põhjus ning teadlased on palju tööd teinud sedalaadi haiguste ennetamiseks ning raviks. Uks võimalus on südame-veresoonkonna tööd toetada vererõhku reguleerides ja lõõgastades ning kummalisel kombel saavad selleks oma panuse anda mõned bakterid.
Tartu Ülikooli, Tervisliku Piima Biotehnoloogiate Arenduskeskuse ja Eesti Maaülikooli teadlased avastasid bakteri Lactobacillus plantarum Tensia ja töötasid välja biotehnoloogia bakteri kasutamiseks toiduainetes. Piimandusühistu E-Piim võttis omakorda väljakutse vastu ning tõi bakteri abil turule probiootilise Harmony Südamejuustu.

Harmony Südamejuust on eriline, kuna see reguleerib süstoolset ja diastoolset vererõhku. Katsetega on tõestatud, et Südamejuustu igapäevane tarbimine toetab südame-veresoonkonna tööd ning kolmenädalase kasutamise (50 grammi juustu päevas) järel suurendab see kasulike laktobatsillide hulka seedekulglas, soodustab mikrofloora kaitsefunktsiooni võimalike haigustekitajate - enterokokid, klostriidid, enterobakterid vastu ning korreleerub süstoolse vererõhu langusega.
Tervisesõbralikku Harmony Südamejuustu võib tarbida eraldiseisvalt või kasutada mitmesuguste tervislike roogade valmistamisel. Südamejuustu võivad tarvitada kõik juustusõbrad ja inimesed, kes hoolivad tervislikust elustiilist.
Südamejuustu väljatöötamist rahastas Eesti riik läbi Ettevõtluse Arenduse Sihtasutuse, sest teaduslikult põhjendatud lisandväärtusega tervislike piimatoodete turuleviimisega avaneb Eesti piimasektoril võimalus oma konkurentsivõime ja ekspordi tõstmiseks.
Allikas: Eesti Päevaleht (erileht), 29.01.2010