Monday, May 17, 2010

25.mail toimub teine TEDxTallinna konverents! Korralda oma sõprade või töökaaslastega TEDxTallinna veebiülekande ühisvaatamine!

KUMU auditooriumis toimub 25. mail teist korda TED-formaadis inspiratsioonikonverents TEDxTallinn, mis seob erinevate valdkondade mõtlejaid ja tegijaid.

TED-konverentse on nimetatud maailma suurimaks helgete peade kokkutulekuks. See USAs alguse saanud formaat toob kokku spetsialiste kõikvõimalikest inimtegevuse valdkondadest, et kontsentreeritud ajas anda edasi ideid ja inspiratsiooni. Tänu veebilehele TED.com on TED-kõned nüüdseks kogunud miljoneid vaatajaid üle kogu maailma ja konverentsidel tekkinud sünergia on olnud aluseks mitmetele globaalset mõõtu kampaaniatele maailma parandamiseks.

TED-konverentside eeskujul toimub 25. mail kolmandat korda Eestis ja teist korda Tallinnas sündmus nimega TEDx, mille läbivaks teemaks on kasvamine – isiklik ja ühine, nii vaimus kui mateerias. Üles astuvad energeetikaspetsialist Taavi Veskimägi, helilooja Tõnu Kõrvits, sotsiaalne ettevõtja Mairi Jüriska, biomeditsiinitehnoloog Mart Ustav, semiootik Valdur Mikita jt.

Kohad konverentsile on hetkel juba täis, kuid koostöös RGB ja Elioniga pakume kõigile huvilistele kvaliteetset elavat videoülekannet interneti vahendusel. Lähtudes TEDi motost "ideed, mis väärivad jagamist", kutsume huvilisi üles korraldama oma ühist ülekandevaatamist – olgu siis sõprade ringis või avalikult kõigile soovijatele.

Ülekannet näeb kodulehel tedx.ee, kust leiad kogu vajaliku info. Palume ühisvaatamiste korraldajatel end sealsamas ka registreerida: tedx.ee/minu-tedx, et huvilised saaksid võimalusel teiega liituda.

Jagatud ideedes on vägi!

TEDxTallinna meeskond

Lisainfo:tedxtallinn@gmail.com
Jannus Jaska,
tel. 51 09 901
http://www.tedx.ee/

PS: TEDxTallinn ei ole korraldatud TED-konverentside poolt, vaid on iseseisvalt TED-litsentsi alusel korraldatud üritus.

No comments:

Post a Comment