Monday, May 3, 2010

31.mail -1. juunil toimub Tallinnas ItechLaw konverents


ItechLaw Assotsiatsioon ja EAS korraldavad 31. maist - 1. juunini Tallinna Swissoteli konverentsikeskuses kahepäevase konverentsi tehnoloogiaettevõtete rahvusvahelisest laienemisest ja sellega kaasnevatest riskidest, lisainvesteeringute kaasamisest ning võimalustest praeguses heitlikus majanduskeskkonnas.

Ettekannetes ja aruteludes on fookuses IT andmeturbe, mobiilside rakenduste ja rohelise energia sektori ettevõtlus. Antakse põhjalik ülevaade riskikapitali ja teiste finantsvahendite kaasamise võimalustest ja ettevalmistustest selleks. Konverentsi viivad läbi tunnustatud valdkonna eksperdid nii Eestist kui USAst, samuti Soomest, Rootsist ja Belgiast.

Konverentsile oodatakse osalema tehnoloogiaettevõtjaid, riskikapitaliste ja juriidilisi nõustajaid nii Eestist kui naaberriikidest, pakkudes võimalusi otsese suhtlemise ja kontaktvõrgu edendamisel.

Lisaks toimuvad Soomet esindava Arctic Startup 'i, Arengufondi ja Tallinna Tehnopoli kaasabil alustavate ettevõtete ideevõistluse esitlused, eesmärgiga kaasata ettevõtetesse riskikapitali. Žürii koosneb kogenud rahastajatest Soomest, Eestist, Lätist ja USAst.
Konverentsi päevakava leiate ja registreerumine toimub kodulehel http://itechlawtallinn2010.eventbrite.com/ . Osavõtt on tasuta.

Lisainfo: Andrus Viirg, EASi rahvusvahelistumise divisjoni välisesindaja Silicon Valley'sTel 627 9421 Andrus.Viirg@eas.ee

No comments:

Post a Comment