Thursday, May 6, 2010

Eestlased USAs kolme suurima mobiiliparkimisfirma hulgas

Mobiilset parkimislahendust pakkuv NOW! Innovations haub suuri plaane USA turul.

Hetkel töötab eestlaste mobiilne parkimine USAs Decaturis, Readingus, Hudsonis, Bethesdas – kõik need linnad/maakonnad asuvad erinevates osariikides. Läbirääkimisi peetakse veel kümnekonna linnaga.

Ehkki mahud on veel väikesed, ollakse tagasihoidlike numbritega USA kolme suurima mobiilparkimisoperaatori hulgas ning turg kasvab väga kiiresti. Firma klientideks on omavalitsused ja parklaoperaatiorid.

NOW! Innovationsi juhatuse esimees Kalju Rüütli sõnul on USA parkimisäri suveräänselt maailma suurima käibega ning kasvab üsna kiiresti. „Kuna konkurents USA parkimisturul on märkmisväärne, siis meie poolt pakutav mobiilse parkmise lahendus annab innovatiivsematele parkmisfirmadele konkurentsieelise läbi päris drastilise kulude vähendamise,“ räägib ta.
USAs edu saavutamiseks on kaasatud hulganisti kohalikke müügiagente. Siiani on fookuspandud põhiliselt idarannikule, sest terve turu haaramiseks korraga ei jätku aega.

Rüütli: „Bürokraatiat on riigihanketes üsna palju. Eelkõige väljendub see tohutus hulgas juriidilistes detailides, millele peab pakkuja vastama. Ühes hiljutises pakkumiskutses oli näiteks kokku 91 lehekülge millest ainult 11 kirjeldasid seda, mida tehniliselt tahetakse.“

75 aastat on USA-s parkmise eest tasutud müntidega, kasutades teada-tuntud parkmisaparaate tänavatel. Igasugune muu lahendus tundub ameeriklastele võõras, olgu siis tegu mobiilparkimise või mitut kohta haldava Euroopa stiilis parkimisautomaadiga. Meile tavapärase SMSi saatmise asemel järgitakse seal meelsamini automaatvastaja instruktsioone.

Lisaks USAle tegutseb NOW! Jõulisemalt Belgia, Inglismaa, Hispaania, Hiina, Ladina-Ameerika jt turgudel. Oma mobiilimakseplatformi kaudu kavatseb ettevõte tulevikus hakata ka kontserdipileteid müüma.

1 comment:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

    ReplyDelete