Thursday, November 11, 2010

Eesti firma kõlarid võitsid prestiižika innovatsiooniauhinna

Kvaliteetkõlareid arendav ja tootev Alfred & Partners OÜ võitis oma tippmudeli Estelon XA-ga prestiižika innovatsiooniauhinna – International CES Innovations 2011 Design and Engineering Awards.

Juba 1976.a. alates välja antava auhinna eesmärk on tunnustada silmapaistva disaini ja tehniliste lahendustega koduelektroonikaseadmeid. Konkursis žürii koosneb sõltumatutest tippdisaineritest, -inseneridest ning tehnikaajakirjanikest.

Estelon XA kõlarid tunnistati auhinnavõitjaks kvaliteetaudiotoodete kategoorias.

Kõlarite sünni taga seisab Alfred Vassilkov, kes on Tallinnas asuva Alfred & Partners OÜ asutaja ja peadisainer. Vassilkov on kõlareid ehitanud ja disainud juba üle 25 aasta ning kogunenud teadmistest ning kogemustest sündiski Esteloni bränd. Esmakordselt esitleti firma kõlareid alles selle aasta oktoobris Rocky Mountain Audio Fest messil USAs.

Innovatsiooniauhinnaga pärjatud XA kõlarites ristub meeldejääv disain audio maailmaklassiga. Heli edastamiseks ideaalse kuju, proportsioonide ning silmatorkava disainiga E-lon kõlarikasti väljatöötamine ja viimistlemine võttis aega üle viie aasta. Ülima helikvaliteedi saladuseks on spetsiaalne vormimisprotsess, eriline, marmoril põhinev komposiitmaterjal ning tippkomponentide kasutus. Tulemusena on XA kõlaritel ülimalt lai helidiapasoon, sügav helipilt ning tõetruu dünaamika.

Innovations Design and Engineering Awards auhinna sponsor on rahvusvaheline koduelektroonikatootjate assotsiatsioon (CEA), kes korraldab iga-aastaselt maailma suurimat kodukasutajale mõeldud tehnika messi International CES. Rohkem infot auhinna kohta leiab veebilehel http://www.cesweb.org/awards

Järgmise aasta 6.-9. jaanuaril Las Vegases toimuval International CES messil on Estelon XA kõlarid vaatamiseks ja kuulamiseks väljas High End audio messil Venetian Hotellis koguni kolmes eri messiruumis koos erinevate maailma tipp-brändidega. Lisaks on auhinna võitnud kõlarid esitletud Las Vegase messikeskuse peaalas olevas auhinnavõijate stendis ning samuti esitletakse kõlareid 4.jaanuaril toimuval pressile mõeldud eriüritusel CES Unveiled.

Info: http://www.estelon.com/

No comments:

Post a Comment