Friday, November 19, 2010

Jälgi homme TEDx Tartu konverentsi

Juba homme, 20 novembril 11-18 on taaskord võimalik kuulata ja kaasa mõelda TEDx Tartu konverentsil „Keskkonna loomine“, kus esinevad professionaalid erinevatest eluvaldkondadest, et pidada oma „elu“ kõne. Esinejad jagavad oma ideid ja kutsuvad üles elus läbi viima muutusi, tutvustavad teadussaavutusi ning kutsuvad kaasa elama oma erilistele kogemustele.

„Teeme ära“ algatuse korraldaja Rainer Nõlvak kutsub tegutsema, et koristada puhtaks maakera. Noored Kooli liidri- ja vilistlasprogrammi koordinaator Sandra Lillemaa jagab kogemusi „õpetades liidriks“.

Margus Tamm, graafiline disainer ja vabakutseline performance´i ja installatsioonikunstnik, arutleb teemal, mis on plakat.

Tartu Ülikooli professor Raul Eamets räägib, miks Eurole üleminek on parim hetk loobuda sularaha kasutamisest ja miks see on oluline Eesti majandusele ning tõeline väljakutse meie IT sektorile ja pangandusele.

Tartus asuva Estonian Euromanagement Institute direktor Marju Unt jagab arutleb kogemuslikul teemal põhjast taas päikse kätte.

Tartu Ülikooli Tehnoloogiainstituudi direktor Erik Puura jagab oma mõtteid teaduse suhestumisest ühiskonnaga ehk teaduse kommunikatsioonist. Eesti tele- ja raadioajakirjanik ning koolitaja Märt Treier räägib heategevusest Eesti moodi.

Marina Kaljurand, kes on töötanud Eesti suursaadikuna Iisraelis ja Venemaa Föderatsioonis, arutleb teemal kas on kerge olla uus arengukoostöö doonor? Eesti Geenivaramu direktor Andres Metspalu tutvustab teadussaavutusi personaalse meditsiini valdkonnas.

Armastatud laulja Liisi Koikson avaldab mõtteid kuidas liikuda Ettepoole. Nüüdisaegset pilli- ning helipõhist loomingut esitavad post-fusion grupp Lippajad.

Jälgi TEDx Tartu konverentsi teleülekannet ETV2s.

No comments:

Post a Comment