Friday, October 29, 2010

7 Eesti ettevõtjat Põhjamaade paremate start-up’ide seas

50 Põhjamaade lootustandvama start-up ettevõtjate nimekirja Nordic Venture 50+ seas on ka seitse eestlaste ettevõtmist vahendab Äripäev Online.

Nordic Venture 50+ hõlmab endast kõige lubavamaid regiooni start-up ettevõtteid keskkonnatehnoloogia, loodusteaduse ning info- ja telekommunikatsiooni tehnoloogia alal.

Ettevõtjate esindajad teevad novembri algul ettekande oma tegevusest rahvusvaheliste riskikapitalistide, korporatiivsete investorite ja strateegiliste äripartnerite ees.

Eestlaste konkureerivad start-upid:

Fits.me virtuaalne proovikabiin - asukoht Tallinn, juht Heikki Haldre
Fits.me virtuaalne riietusruum lubab lahendada ühe suurema probleemi e-kaubanduses, suurendada kaupmeeste müüginumbreid ja vähendada kulusid dramaatiliselt.

TaxiPal – Tallinn, Raoul Järvis
TaxiPal on auhindu saanud tasuta ja lihtne mobiilne taksoteenus, mis võimaldab euroliidus, USAs, rohkem kui 2000 linnas tellida taksoteenust

GrabCAD – Tallinn, Indrek Narusk
GrabCAD - inseneridele veebiraamatukogu ning teenusekeskkonna pakkuja

Sportlyzer – Tartu, Tõnis Saag
Sportlyzer - on tervisesportlastele mõeldud spordiveeb, mis võimaldab teha professionaalset treeningut läbi veebi kõigile.

Defendec OÜ – Tallinn, Jaanus Tamm
Pakub uut tüüpi madalate tasudega infosüsteemide omamiskuluga innovaatilist traadita sensorite võrgutehnoloogiat ehk perimeetri jälgimise süsteemi,
mis vähendab oluliselt opereerimiskulusid ning aitab turvata ja
päästa inimelusid.

Genorama – Tartu, Indrek Kask
Genoramal on väljatöötatud lahendus DNA-kiipide lugemiseks laseri poolt esile kutsutud fluorestsentsi abil, mis võimaldab teha geenianalüüse, uurida mutatsioone ning geenide ekspressioonitaset.

Crystalsol OÜ - Tallinn, Wolfgang Ressler
Uut tüüpi energia talletamiseks loodud unikaalne pooljuht-pulbri


Allikas: Äripäev Online, Silvia Kruusmaa, 28.10.2010

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete