Thursday, October 28, 2010

Taas avatud Piusa koobaste käike saab lähemalt uurida 3D-kioski abil

Homme avab uksed uhiuus külastuskeskus, kuhu üles seatud väljapanek laseb heita pilgu Piusa koobastele ja selle ümbruse ajaloole. Lisaks filmiprogrammile saab 3D-kioski abil pugeda arvukatesse liivakäikudesse, kuhu huvilistel enam aastaid pole olnud luba sisse astuda vahendab Maaleht.

Liivasse kraabitud käigud ei olnud jalutamiseks turvalised ning lisaks olid koobastikust endale talvitumiskoha teinud tuhanded nahkhiired, kellele võib häirimine ja unest äratamine kergesti saatuslikuks saada.

Seetõttu otsustati külastuskeskuses koobastikku tutvustada hoopis kaasaegse virtuaalse 3D-tehnoloogia abil. Ajakirja Inseneeria andmeil sobis selleks Eesti firma 3D Technologies R&D tarkvara 3D-kiosk, mis võimaldab 3D-mudeleid interaktiivselt reaalajas näidata. 3D-mudelit saab arvutis ise pöörata ja vaadata mistahes kasutaja valitud nurga alt lähemalt ja kaugemalt
Piusa koobaste 3Dlahendusest loe lähemalt Inseneeriast.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete