Tuesday, October 12, 2010

Quotista tahab Facebooki intelligentsemaks muuta

Augusti lõpus loodi üritusel Garage48 uus startup nimega Quotista. Tegu on sotsiaalmeedia tööriistaga, mille abil on võimalik huvitavaid tsitaate üles täheldada, organiseerida ja jagada.
Seega on Quotista suunatud lugemishuvilisele ja pisut intelligentsemale publikule, keda valdab ka kirg sotsiaalse meedia vastu.

Projekti tiimi esindav Jaana Metsamaa ütleb, et Quotista.com keskkonda võib kasutada lihtsalt organiseerimistööriistana iseendale või siis sotsiaalvõrgustike fännidele. Quotista kaudu saab näiteks pidada isiklikku “tsitaadiblogi” ja vingemaid tsitaate jagada Facebookis ja Twitteris.
“Kuna oleme sotsiaalvõrgustikega tihedalt seotud ning omame ka ise mõningaid sotsiaalvõrgu algeid, siis loodame, et tulevikus suudame kasutajatele teha intelligentseid raamatusoovitusi, selle järgi, milliseid Quotistasid kasutaja jälgib ning millised tsitaadid talle meeldivad,” räägib Metsamaa.

Tema sõnul on Quotista visioon muuta Facebooki intelligentsemaks. “Soovikisime, et inimesed jagaksid ja arutaksid omavahel raamatuid. Inimesed vajavad sotsiaalmeedia jaoks mõtteid ja teemasid, mida omavahel arutada. Võibolla on paslik huvitavate mõtete ja teemade juurde tagasi pöördumiseks uuesti raamatud ja tsitaadid popiks teha.”

Quotista esialgsest tiimist, kuhu kuulusid lisaks Metsamaale veel Heidi Hansar, Piret Saag, Mart Kase, Toomas Pippar ja Carl Rannaberg, on seni lahkunud vaid üks inimene. Kasutajaid on Quotistal esimese avalikus olekus nädalaga üle saja ning peamiselt Eestist.

Esmapilgul on raske mõista, kuidas sellise tööriistaga on võimalik raha teenida.
Metsamaa sõnul võib tulevikus keskkonda linkida tsiteeritud raamatute pakkumisi.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete