Monday, October 11, 2010

GoSpotIt hakkab hoiatama politseipatrullide eest

Augusti lõpus Garage48 üritusel loodud uus startup GoSpotIt valmistub turule tulema uute teenustega PoliceSpotter ja SpeedCameraSpotter.

Nagu nimedki ütlevad, on tegu lahendustega, mis teavitavad teenuse kasutajaid politseipatrullide ning kiiruskaamerate asukohtadest. Lisaks neile teenustele uurib GoSpotIt veel võimalusi kasutada oma plahendust prügikoristuses.

GoSpotIt arendab asukohapõhist teenusplatformi mobiiliklientidele. Teenuse kasutajad saavad teenuse kaudu teada anda huvitavate objektide või inimeste asukohtadest ning saada ise teavitusi. Spot’ida ehk tabada võib mistahes objekte või isikuid: kadunud võtmekimpe, ilusaid tüdrukuid, riigikogu liikmeid, prügihunnikuid jne.

GoSpotIti tiim, kuhu kuuluvad Lauri Laineste, Jaak Laineste, Janno Kusman, Kristian Paljasma, Oleg Knut, Gerry Kodres ja Margus Kerma pole veel ettevõtet registreerunud. Gerry Kodrese sõnul tehakse seda kohe, kui on leitud esimene lepinguline klient.

SpeedCameraSpotter ja PoliceSpotter, mille turule toomise täpne kuupäev pole veel paigas, hakkavad tööle lihtsal põhimõttel. Klient, kes on teenuse aktiveerinud, saab teavituse mobiilile, kui ta satub politseipatrulli või kiiruskaamera lähedusse. Kuna kiiruskaamerad on kindla koha peal, on nende kohta süsteemi info eelisisestatud. Politseipatrullide täpsest asukohast annavad teenuse kasutajad aga ise teistele kasutajatele infot läbi PoliceSpotteri teenuse.

Mõlemad teenused tuuakse turule testiks ja on Gerry Kodrese kinnitusel kasutajate jaoks tasuta. Kui need osutuvad tulevikus edukaks, on võimalik aga juba registreerunud kasutajatelt raha küsida. Kodres ütleb, et ärimudel võiks olla mõneti sarnane Foursquare’i omaga. Prügihunnikute spot’imist võiks toetada mõni mittetulundusühing või omavalitsus.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete